Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sama se nagradila

Ne tako dobra Samaritanka: Vratila torbu, ali zadržala fotoaparat

'14.09.2010., Zagreb - torba.  Photo Tomislav Miletic/PIXSELL'
'Tomislav Miletic/PIXSELL'
16.10.2011.
u 16:27

U torbi su se nalazili novci, vozačka dozvola i putovnice. Sve je bilo vraćeno osim jedne stvari.

Što je sreća u nesreći jako dobro zna engleski par. Jeremy i Sally svoju su torbu izgubili u zračnoj luci. Nisu je mogli pronaći dva dana i onda je napokon stigla sretna vijest - torba je pronađena ali... Ne sa cijelim sadržajem. 

-Prvo sam pomislio "Hura! Dobri ljudi ipak postoje!" - ali stvari nisu bile tako jednostavne. Putovnica, vozačka dozvola i novac bili su ovdje ali fotoaparat nije.- izjavio je Jeremy. 

Na mjestu gdje je stajao fotoaparat nalazila se memorijska kartica i poruka. 

- Moja reakcija bila je dvostruka - olakšanje što su mi vraćeni dokumenti i šok što nema mog fotoaparata! - nastavio je Jeremy. 

Poruku je napisala žena koja je našla torbu i zadržala fotoaparat. Učinila je to iz razloga jer "svatko treba platiti za svoje pogreške".

Ključne riječi

Komentara 2

VE
vedr4n79
08:46 17.10.2011.

Dobro je napravila, da nije sama uzela nagradu prošla bi ko onaj mesar prošle godine što je vratio 15000 eura pa od vlasnika nije dobio ni hvala

HO
Hoch03
15:46 20.04.2016.

Ja sam u Austriji pronasao torbicu sa novcima i dokumentima. Imao sam adresu i u blizini pozvonio na vrata.. Izasao covjek, šokirao se jer nije niti znao da je sve to izgubio, provjerio sadrzaj torbice i dao mi cijelih 20 ATS (šilinga) naglasavajuci da je to za pivo. Nisam ga popio jer je ono od 0,3 kostalo 22 šilinga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije