Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skroman predsjednik

Najsiromašnijem predsjedniku Mujici šeik nudi milijun dolara za 'bubu'

Mujica
Foto: Reuters/PIXSEL
1/2
07.11.2014.
u 13:08

Ako proda automobil sav novac koji dobije će iskoristiti za izgradnju stanova za siromašne, najavio je Mujica

Bogati arapski šeik nudi milijun dolara za "bubu" iz 1987. godine urugvajskom predsjedniku Joseu Mujici, koji je poznat i kao najsiromašniji predsjednik u svijetu

Arapski šeik je ovu ponudu iznio na summitu zemalja G77 + Kina koji je održan početkom godine u Santa Cruzu u Boliviji, a Mujica (79) je potvrdio da je dobio ponudu za svoj automobil, javlja Guardian.

"Bio sam malo iznenađen. U početku nisam tome pridavao neku veliku pažnju, ali je kasnije došla još jedna ponuda, te sam počeo o tome ozbiljnije razmišljati", rekao je Mujica.

Ako proda automobil sav novac koji dobije će iskoristiti za izgradnju stanova za siromašne, najavio je.

Foto: Reuters/PIXSEL

Foto: Reuters/Pixsell

Mujica je predsjednik koji je poznat po jednostavnosti. Živi na moj farmi sa svojom suprugom te za sebe zadržava samo desetinu plaće, nema račun u banci i vozi spomenutu "bubu".

>>Urugvaj omogućio građanima uzgoj i kupnju marihuane

Komentara 1

TT
tata.tomy
10:02 08.11.2014.

skoro kao ovi naši...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije