Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne, nije u krevetu

Muškarci, ovdje je veličina vašeg 'veseljka' itekako bitna!

muškarac,ručnik
Foto: Thinkstock
1/2
19.03.2014.
u 18:55

Ne, nije među ženama ili u spavaćoj sobi. Veličina penisa na cijeni je u - muškim svlačionicama!

Kontroverzno i za raspravu, ali znanstvenici su utvrdili da je veličina penisa itekako bitna. Ali ne ženama ili u spavaćoj sobi nego u - muškim svlačionicama! Tako barem tvrdi dr. Christopher Morriss-Roberts, viši predavač sa Sveučilišta u Brightonu. On ističe da su u muškim timovima najcjenjeniji upravo sportaši koji - gle li čuda, imaju veće penise!

No postoji i jedna ''caka''. Ako neki muškarac, napominje Independent, ima izrazito veliki ''alat'', probudit će sumnju među suigračima koliko je u stvari ''seksualno iskoristiv''.

Foto: pixabay

U istraživanju za doktorsku titulu, Morriss-Roberts intervjuirao je osam sportaša iz Londona. Svi oni trenirali su više sportova, uključujući nogomet, ragbi i tenis. Polovina ih pripada homoseksualnoj manjini. Nakon što je proveo godinu dana u analiziranju dobivenih podataka, otkrio je da su svi ispitanici skloni odmjeravati penise suigrača te ih međusobno uspoređivati. Uočio je da su sportaši s većim penisima postajali ključni članovi tima jer su ih ostali ''idolizirali'' kao simbole muškosti.

Osim uspona na hijerarhijskoj ljestvici, veličina penisa u muškim društvima često je i osiguravala dodjeljivanje različitih nadimaka ili poticala šalu. Npr. ako bi tijekom večernjeg izlaska obdareni član tima zaveo zgodnu ženu, njegovi kolege otvoreno bi joj dali do znanja da joj odabranik ima ''pozamašan privjesak''. No to nije sve. Od obdarenih se očekivalo i njegovanje imidža muškosti, naravno aktivnim seksualnim životom.

S druge strane, sportaši s manjim spolovilima morali su uložiti više truda da bi se uspeli na hijerarhijskoj ljestvici momčadi, pogotovo ako su pretili. Heteroseksualni sportaši doktoru su otvoreno priznali da su svjesno poticali polu-erekciju kako bi njihovi penisi pred drugim muškarcima bili veći. Homoseksualci su pak kazali da takvo nešto ne bi nikada učinili, kao i da sa sebe ne bi skinuli sve krpice ako bi njihovim suigračima to smetalo.

Komentara 1

UN
unbekant
11:48 20.03.2014.

Vazno je da moj"privjesak"uvjek ima posla…………………….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije