Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
test percepcije

Možete li pronaći pisanicu sakrivenu na ovoj proljetnoj fotografiji koja je zapalila internet?

mozgalica
Foto: Dudolf/Facebook.com
1/2
16.04.2017.
u 13:45

Zeznuta uskrsna mozgalica zaludila je internet korisnike

Autor Gergely Dudas, poznatiji kao Dudolf, izradio je uskrsnu mozgalicu koja je još jedna u nizu njegovih ilustracija koje su zapalile internet.

Igrači su izazvani da pronađu sakriveno jaje koje se nalazi negdje u proljetnoj temi, punoj cvijeća, zečeva i pilića. Samo su oni koji zaista imaju "oko sokolovo" sposobni primjetiti gdje se obojano jaje nalazi.

Foto: Dudolf/Facebook.com

Mozgalica je objavljena na Facebook stranici autora i vrlo brzo je dobila stotine komentara od pratitelja koji su se okušali svoju percepciju i moć zapažanja.

Jedan je napisao: "Trajalo je duže nego što sam očekivao, ali pronašao sam ga." Drugi korisnik koji se okušao rekao je da mu "nikada nije trebalo toliko dugo da riješi neku mozgalicu".

Autor je postao senzacija na internetu kad je 2015. objavio crtež pande sakrivenog među snjegovićima s kojim je već tada zapalio internetske mreže, a posebno je veliko zanimanje izazvala ilustracija cvijeća.

Okušajte se u mozganju, a kad zapnete, sakrivenu pisanicu možete pronaći u galeriji slika.

>> Možete li otkriti što nije u redu na ovoj slici?

Ključne riječi

Komentara 4

MA
MaSpa
14:59 16.04.2017.

A da li je netko Primjetio da na slici ima tocno 666 komada cvijeća??

AM
Axis Mundi
16:02 16.04.2017.

kakve gluposti, trebao ga je malo više "sakriti", no mene zanima kaj je ovo među mrkvama? "zapalila internet" - užas od sintagme.

Avatar megatronman
megatronman
21:57 16.04.2017.

među mrkvama je pisanica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije