Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isplati li se?

Montažna kuća prodaje se za milijun dolara jer je pokraj Googlea

google kuća
Foto: Alain Pinel Realtors
1/7
18.06.2013.
u 17:32

Sedamdeset godina star bungalov postigao je golemu početnu cijenu jer se nalazi samo 10 minuta od središta Googlea

Izgleda kao tipična američka drvena kuća. Sa samo dvije spavaće sobe i jednom kupaonicom na skromnih 90 četvornih metara nije riječ o velikom stambenom prostoru.

Ipak, taj 70 godina star bungalov na adresi 353. Carmelita Drive u Mountain Viewu u Kaliforniji, prodaje se za 1,1 milijun dolara, prenosi Daily Mail.

Razlog? Nalazi se na mjestu koje je manje od deset minuta vožnje udaljeno od sjedišta Googlea.

Web stranica za nekretnine Zillow hvali kuću kao šarmantnu kolibu koja je upravo u potpunosti obnovljena. No, početnu cijenu od milijun dolara ne opravdavaju podovi od bambusa ni preuređena kuhinja.

Ono što će potencijalni kupci plaćati jest privilegij života u Mountain Viewu, gdje je vrijednost nekretnina skočila nakon što su cijene dionica Silicijske doline otišle u nebo. Procjenjuje se da će cijena nekretnina u Mountain Viewu iduće godine porasti za još 7 posto.

>>Trava online: Silicijska dolina postala dolina marihuane

>>Silicijska dolina sada je mjesto za laku lovu?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije