Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss vojske

Kazahstan do 10. svibnja bira najljepšu u oružanim snagama

Abildaeva Aigul Isahanovna
Foto:
11.04.2015.
u 19:25

Iz ministarstva obrane poručuju da će pobjednica dobiti novčanu nagradu, ali da joj treba biti važno i to što će privući novake u vojsku.

Astana – Kako privući vojnike? Paradom ljepotica u uniformi, odlučili su čelnici vojske Kazahstana i objavili fotografije 123 vojnikinje. Među njima Kazasi i ostali stanovnici Kazahstana biraju najljepšu, a u glasovanju koje je otvoreno do 10. svibnja mogu sudjelovati i stanovnici Kirgistana, Azerbajdžana i Rusije.

Zasad vodi poručnica Aigerim Karakučukova, za nju je bilo 1100 glasača od 30 tisuća ljudi koji su gledali kazahstanske vojnikinje.

 Iz ministarstva obrane poručuju da će pobjednica dobiti novčanu nagradu, ali da joj treba biti važno i to što će privući novake u vojsku.

Vojnikinje su pozirale s oružjem, među njima i Abildajeva Aigul Isahanovna (na slici), u uniformi i u civilnoj odjeći, na radnome mjestu, na straži.

Glasači kažu da ima lijepih žena, ali da ih to ne bi navelo da se jave u vojsku i bore.

>> Japancima bila precrna, a sad je postala misica 

>> Zbog selfija Libanonci tražili da se njihovoj missici oduzme titula

>> Miss Kolumbije proglašena novom Miss Universe

Komentara 4

AN
anticenzura
19:57 11.04.2015.

Neka oni idu u vojsku, oni su prebogati resursama i moraju cuvati zemlju, a nas su vec keadezevci potarasili, i kitko nas nece napasti, nece ni pas golu kost.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:48 11.04.2015.

Nasa je predsjednica najljepsa u Nato odori.

DU
Deleted user
14:58 13.04.2015.

Za vojsku je bitna ljepota??? bitno da ženska zna pucati i baciti ručnu granatu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije