Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok su čistili

Iznenadili su se kada su vidjeli što je bilo u starom kauču

Kauč
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
1/2
18.06.2014.
u 13:01

I dok se u starim kaučima uglavnom mogu pronaći mrvice i kovanice Peter Wang i njegova supruga suočili su se s nečim puno većim

Par iz New Yorka nemalo se iznenadio zbog toga što ih je dočekalo tijekom čišćenja podrumskog stana u kojem je donedavno netko bio živio.

I dok se u starim kaučima uglavnom mogu pronaći mrvice i kovanice Peter Wang i njegova supruga suočili su se pitonom dugim oko jednog metra. Peterova supruga naletjela je na zmiju kada je maknula jastuk s kauča, javlja CBS New York.

Nakon otkrića pitona Peter je pozvao nadležnu službu kako bi pokupili životinju.

Ispostavilo se da je zmija pripadala bivšem stanaru stana, a za njega se trebao brinuti stanar s gornjeg kata kojemu je životinja očito pobjegla. S obzirom da se radi o vrsti zmije koju je legalno posjedovati policija nije podnijela prijave.

>> Nisu mogli vjerovati što su pronašli u kutiji na tavanu tijekom snimanja dokumentarca

Foto: Suffolk County SPCA

(Foto: Suffolk County SPCA)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije