Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez trunke make upa

I Barbie je samo 'žena' kad skine svu šminku s lica, pogledajte

barbie bez šminke (1)
Foto: Eddi Aguirre Cendejaz
1/3
06.04.2013.
u 08:25

Umjetnik Eddi Aguirre Cendejaz poigrao se mišlju kako bi Barbie izgledala bez jakog rumenila, ružičastih usana i naglašenih trepavica

Lutka Barbie, zanosna dugonoga plavuša uskog struka već desetljećima je predmet želje mnogih djevojčica dok s druge strane izaziva kontroverze zbog izgleda koji, tvrde stručnjaci, nije moguć. Mattelovoj lutki, naime, predbacuju da žena od krvi i mesa njezinih proporcija ne bi mogla održati ravnotežu na nogama. 

Umjetnik Eddi Aguirre Cendejaz, piše Mashable, otišao je korak dalje. Poigrao se mišlju kako bi Barbie izgledala bez jakog rumenila, ružičastih usana i naglašenih trepavica. 

Kad joj je skinuo šminku dobio je sasvim običnu žensku. Pitanje je bi li Mattel pristao prodavati takve lutke i bi li one uopće našle svoj put do kupaca. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije