Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVILA SE I BAKA

Urnebesni video intervjua BBC-a koji je obišao svijet dobio i nastavak priče

BBC
Foto: Screenshot
13.03.2017.
u 22:22

Robert nam se obično javlja Skypeom iz svog kućnog ureda, gdje je i održao intervju. Djeca su vjerojatno čula glasove koji dolaze iz računala i pomislila su da smo to mi

Nezgoda koja se dogodila američkom profesoru Robertu Kellyju, kojemu su djeca upala u sobu dok se putem Skypea javljao uživo u program BBC-ja, nasmijala je svijet. Sada se o događaju oglasila i baka mališana koji su ukrali show, a koja kaže da je za propust kriv njezin sin.

Kelly, profesor političkih znanosti na Nacionalnom sveučilištu Pusan u Busanu u Južnoj Koreji, komentirao je smjenu predsjednice Park Geun-Hye kada su u sobu uletjeli njegova petogodišnja kći Marion i devetomjesečni James, a uskoro i njihova majka Jung-a Kim kako bi ih izvela iz sobe.

- Lekcija je da treba zaključati vrata - komentirala je 72-godišnja Ellen Kelly, koja živi u Clevelandu u Ohiju sa suprugom Josephom, prenosi Independent.

- Robert nam se obično javlja Skypeom iz svog kućnog ureda, gdje je i održao intervju. Djeca su vjerojatno čula glasove koji dolaze iz računala i pomislila su da smo to mi. Bilo je stvarno urnebesno - rekla je Kelly.

- Nadam se samo da će ga pamtiti po stručnosti, a ne ovome, koliko god bilo sjajno - dodala je.

Ellen Kelly rekla je da je nazvala sina nakon nezgode te da joj je priznao da mu je malo neugodno, iako je vidio i smiješnu stranu cijele priče.

>> VIDEO Urnebesno javljanje uživo: Davao izjavu za BBC, a iza leđa mu se stvorio cirkus

>> Južnokorejski sud potvrdio smjenu predsjednice Park Geun-Hye

Komentara 3

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
04:30 14.03.2017.

Meni je super, makar je pokazao da je normalni obiteljski covjek

MO
morska
07:08 14.03.2017.

Bravo! Slatki su:)

MI
miso
06:26 14.03.2017.

Ma, sve pet. ... Najbolji interview BBC-a ikada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije