Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Više od milijun pregleda

Fotke s njihova vjenčanja obišle svijet nakon dvije godine – evo zašto

Star Wars vjenčanje
Foto: Youtube
1/6
16.01.2015.
u 12:38

– Prijatelji i obitelj nam govore da im je ovo bilo najbolje vjenčanje na kojem su bili – rekla je Carrie Shileds

Fotke s vjenčanja para iz San Diega otprije dvije godine postale su viralni hit nakon što su ih objavili na Imguru, servisu za dijeljenje fotografija. Fotografije Carrie i Coryja Shiledsa pregledane su više od 1,2 milijuna puta, a sve zbog teme vjenčanja koja se pokazala zanimljivom – Zvjezdanih ratova.

Bilo je tu svjetlosnih mačeva i glazbe iz filma, a goste je najviše oduševio droid R2-D2. – Sve smo iznenadili kada se R2-D2 vozio do oltara s vjenčanim prstenjem u mehaničkim rukama. Gledati reakciju prisutnih bilo je neprocjenjivo – ispričala je Carrie. – Prijatelji i obitelj nam govore da im je ovo bilo najbolje vjenčanje na kojem su bili. Čak je i rezač torte izgledao kao držač svjetlosnog mača – dodala je.

S obzirom na to da su od vjenčanja prošle dvije godine, Carrie i Cory, koji danas žive u Australiji, ostali su iznenađeni jer su se njihove fotografije toliko proširile internetom, piše 10news.com. Popularnosti fotografija vjerojatno je pridonio i novi nastavak filmskog serijala ''Star Wars: Episode VII. The Force Awakens'' koji u kina stiže u prosincu ove godine.

>> Fotografirala lampice na drveću, nije ni primijetila što je 'uhvatila' na dnu fotke

>> Zbog ove fotografije digao internet na noge: 'Šokirala sam se'

Komentara 5

DU
Deleted user
16:12 16.01.2015.

Kako li ta vijest zvuči kolosalno isprazno! Čestitamo.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
16:09 16.01.2015.

Fotografija je obisla svijet zato sto VL nema o cemu pisati.

IK
ikonoklast
19:56 16.01.2015.

taj lik spava sa mačema hahaha jadnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije