Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder u Ženevi

Najveći narančasti dijamant prodan za 35,5 milijuna dolara

narančasti dijamant
Foto: Reuters Screenshot
1/2
13.11.2013.
u 16:05

Dijamant nazvan ''Narančasti'' potukao je rekord koji je do jučer držao dijamant iste boje velik šest karata

Na jučer održanoj aukciji u Ženevi predmet prodaje bio je najveći narančasti dijamant na svijetu koji je dosegao cijenu od čak 35,5 milijuna dolara. Upravo toliku količinu novca izdvojio je neimenovani kupac za 14.82 karata koje je ponudila aukcijska kuća Christie's.

Dijamant nazvan ''Narančasti'' potukao je rekord koji je do jučer držao narančasti dijamant veličine šest karata. Dok u Švicarskoj zadovoljno trljaju ruke, druga najpoznatija aukcijska kuća na svijetu Sotheby's sprema se prodati rijedak veliki ružičasti dijamant velik 59.60 karata. Predviđa se da će postići cijenu od 60 milijuna dolara.

>>Ovo je najskuplji dijamant na svijetu! Što mislite, koliko vrijedi?

Komentara 1

AA
aabbcc
18:36 13.11.2013.

čak 35,5 milijuna dolara. Upravo toliku količinu novca izdvojio je neimenovani kupac_________ U ime Naroda i Sirotinje bilo bi dobro da se zna iz koje Demokratske drzave je dosao bar jedan od kupaca ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije