Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
San Fermin

U prvoj ovogodišnjoj utrci s bikovima u Pamploni ozlijeđene 4 osobe

utrka s bikovima
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/10
07.07.2014.
u 11:30

Prema opisu korisnika koji je objavio video na Facebooku, na snimci je prikazano kako sudionici pred bikovima trče u ulici Estafeta

U prvoj ovogodišnjoj utrci s bikovima na tradicionalnom festivalu San Fermin u Pamploni ozlijeđene su četiri osobe, javlja AP, a prenosi Chron.com. Među njima je i jedna koja je u bedro probodena rogovima.

Nitko od njih nije teško ozlijeđen.

Inače, snimka dijela prve ovogodišnje utrke s bikovima u Pamploni objavljena je na Facebooku. Prema opisu korisnika koji je objavio video na Facebooku, na snimci je prikazano kako sudionici pred bikovima trče u ulici Estafeta. Možete ga pogledati u nastavku.

 

>> Pamplona: 23 ozlijeđenih, jedan sudionik uboden u stražnjicu

Komentara 2

AA
aabbcc
13:48 07.07.2014.

Zabave za primitivne i zatucane ....i moja podrska Bikovima u borbi za vlastiti zivot!

KO
kojesta
18:04 08.07.2014.

i to jos subvencionira eu, i tu idu nasi novci, vrazja tradicija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije