Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo s djevojkom

Dobio račun za mobitel više od 800.000 kn, a nezaposlen

mobitel
Thinkstock
08.04.2013.
u 22:15

Problemi su počeli prošle godine kada je Kevin vidio oglas na televiziji i odlučio doznati što se krije iza njega

Kevin Waldrum iz britanskog grada Loughborougha, iako nezaposlen, nije se mogao suzdržati od dopisivanja s djevojkama te je dobio račun u iznosu od £91,184 (više od 800.000 kuna). Kada je dobio račun, šokirao se iznosom i za sve krivi – operatora jer mu, kako tvrdi, nakon što je vidio visoke iznose računa nije zabranio pozive. A on se sam nije mogao suzdržati, javlja Huffington Post.

Problemi su počeli prošle godine kada je Kevin vidio oglas na televiziji i odlučio doznati što se krije iza njega. Nakon prekida dvogodišnje veze ovaj se bivši zaštitar osjećao prilično usamljeno, pa su mu ovi "razgovori ugodni" došli kao naručeni.

Predstavnici operatora tvrde da su mu blokirali SIM karticu, no on je nabavio zamjensku. Priznaju da je njihova pogreška što ga nisu upozorili na taj veliki iznos, no zbog toga su mu smanjili početni račun od više od £91,184 (800.000 kuna) na £29,083 (oko 260.000).

Nije im mogao odoljeti

Kada je vidio kako su djevojke suosjećajne prema njemu, više im nije mogao odoljeti. Uspostavio je poseban i intiman odnos s djevojkom Hannah, koja ga je uvijek rado saslušala i pomogla da prebrodi svoj prekid.

– Ona i sve ostale djevojke već su imale i nadimak za mene, kada sam nazvao, samo sam rekao ''Loughborough Kev na telefonu'', ispričao je Kevin.

 >>Zbog mobitela se bacila na prugu i jedva izbjegla vlak!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije