Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV SELFIE FAIL!

Djevojka je objavila fotografiju prije izlaska, nije očekivala ovakvu lavinu reakcija

Foto: Twitter/og_pocahontas
1/4
09.01.2017.
u 13:20

Korisnici Twittera odmah su prozvali Alyssu i počeli je prozivati za neurednost

Amerikanka Alyssa skrenula je pažnju javnost po objavi selfieja iz vlastite sobe. Naime, djevojka se pripremila za izlazak u crnoj, pripijenoj večernjoj haljini te se potom uslikala i objavila fotografiju na Twitteru. Ono što je iznenadilo je korisnike jest količina nereda koja se nalazila oko djevojke. 

Korisnici Twittera odmah su prozvali Alyssu i počeli je prozivati za neurednost, kako piše news.com.au. Približili su i dijelove fotografije kako bi naglasili što se sve nalazi u neredu, među ostalim naišli su i na - štakora. 

Objava je podijeljena više od 3000 puta, a čak je, u šali, pokrenuta i peticija da se djevojci plati školarina za fakultet kako bi počistila sobu. Alyssa je komentirala situaciju na društvenoj mreži. Dok su je mnogi osuđivali i nisu razumjeli čemu cijela buka oko fotografije, ona je nadodala: "Sve vas zapravo zadirkujem, a još me za to i plaćaju", napisala je. 

Objave portala o fotografiji koja je zainteresirala tisuće, bezbrižno dijeli na svom profilu. 

>> Fotografija djevojaka na plaži začudila internet: Što je toliko neobično?

Komentara 6

GI
Gips
13:45 09.01.2017.

Ta djevojka je to objavila pred nekoliko dana i koga uopće briga za to, pa šta mislite da je to toliko važna vijest da moramo to gledati ovdje već treći dan zaredom? Daj malo nek vam ovi šta brišu komentare, brišu i te gluposti od vijesti čim se objave tu

BI
Biouskoli91
16:40 09.01.2017.

Stvarno izuzetno bitan clanak koji zavrijedjuje dva puta biti na VL!

Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:50 09.01.2017.

Ovo vam je drugi put da pišete o ovome..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije