Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEŠTO SASVIM DRUGO...

Djevojčica se pohvalila pronađenom narukvicom – ali što je to?!

Djevojčica
Foto: Thinkstock
1/2
04.04.2017.
u 09:49

Da stvar bude još gora, Macy je teško palo što je morala skinuti narukvicu, a što nije u redu s nakitom nije znala ni njezina mama!

Kada je dvogodišnja Macy obitelji pokazala svoju novu ružičastu narukvicu, sve je prisutne oblio hladan znoj, zatim zaprepaštenje, ali na kraju ipak i – smijeh.

Uopće nije bila riječ o narukvici već o seksi igrački poznatijoj kao prsten za penis, piše Metro

No kako je uopće dospjela na nevinu ruku dvogodišnjakinje? Njezina teta, Amy-Jade Barlow (18), vidjevši što se dogodilo, fotografiju malene Macy poslala je svom dečku Benu Lauderu (20).

– Jesi li ovo slučajno ostavio pokraj našeg kreveta? – upitala je Amy Jade.

Ben je, nakon početnog šoka, zaključio kako će odsad biti oprezniji kada su u pitanju igračke za seks, koje će ubuduće pospremiti nakon strastvene noći.

Da stvar bude još gora, Macy je teško palo što je morala skinuti narukvicu, a što nije u redu s nakitom nije znala ni njezina mama!

– Mama, ne želiš znati što je to – rekla joj je Amy-Jade.

>> Pronašla urnebesan natpis na vratima ginekološke ambulante koji je odmah postao hit

>> 5 stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:24 04.04.2017.

Zar je uslijedio tek šok? A gdje je ostala nevjerica?

DU
Deleted user
11:39 04.04.2017.

Dobro da nije našla dildo, pa pjevala familiji karaoke.

NI
Nikomah95
12:55 04.04.2017.

Što nisu djetetu objasnili o čemu se radi? Nije li danas poželjno i prihvatljivo da se djeca od najranije dobi educiraju o sexu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije