Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urnebesno

Ne biste vjerovali zbog čega je ovaj dječak toliko plakao

pseća kakica
Foto: Screenshot
1/2
10.06.2015.
u 13:17

Video u kojem dječak vrišti iz sveg glasa jer je ugazio u pseću kakicu postao je pravi hit na internetu

Djeca su jednostavno preslatka, a njihova reakcija na nešto novo još je slađa. Iako se nije našao u baš ugodnoj situaciji i njemu nije bilo do smijeha, video u kojem dječak vrišti iz sveg glasa jer je ugazio u pseću kakicu postao je pravi hit na internetu.

Dječak je, naime, bio na kraju dvorišta kada je stao u pseću kakicu nakon čega je iz petnih žila počeo plakati i dozivati roditelje da ga spase.

Oni su situaciju odlučili zabilježiti i kamerom pa su reakciju mališana snimili i objavili na internetu.

>> Šokirao se kada je vidio tko je bio za volanom auta do njega

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragica949
14:59 10.06.2015.

Umjesto da dijete utješe,očiste i zagrle,roditelji se hvataju videokamere.I to je sad videohit.Ne razumijem,ja sam stvarno iz nekog drugog stoljeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije