Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je snimio

Biciklist se šokirao kada je vidio što radi vozač ovog automobila

Vozač s uređajima za volanom
Foto: YouTube
1/2
09.02.2015.
u 15:08

– Čini mi se da on ni nije ovom planetu – napisao je biciklist u komentaru na video

Upotreba mobitela u vožnji opasna je i zabranjena, a često i vrlo iritantna. No, jedan biciklist u škotskom Aberdeenu uhvatio je vozača koji je "podigao ljestvicu" obavljanja posla tijekom vožnje.

Kamera na kacigi biciklista snimila je vozača Land Rovera sa slušalicama na ušima, mobitelom u ruci i laptopom na suvozačkom sjedalu na kojem je radio u vožnji.

Na snimci se prvo može vidjeti kako vozač prolazi automobilom pokraj biciklista i da ne gleda na cestu već prema dolje. Kada je Land Rover zastao u gužvi, biciklist ga je sustigao, zastao pokraj njega pa otkrio cijeli set uređaja kojim se vozač koristio u vožnji.

– Ne samo da ne obraća pažnju na cestu, već mi se čini da on ni nije ovom planetu. Iskreno sam se iznenadio kada sam vidio sve to, očekivao sam da će biti "samo" na mobitelu – rekao je biciklist koji je snimku objavio na YouTubeu.

>> Mađarski biciklista nezakonito ušao u Hrvatsku

Komentara 5

DU
Deleted user
16:52 09.02.2015.

Ako netko prvo čita komentare, pa članak... Preskočite video, bezveze.

4M
4mazge
17:11 09.02.2015.

to je bio Varga!

Avatar maxist
maxist
18:07 09.02.2015.

čemu čuđenje..? ..pa to možete svaki dan vidjeti u gradskom prometu puno puta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije