Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila mu prespora

Bahati vozač 'naganjao' ženu na cesti, nije očekivao ono što je uslijedilo

Agresivnom vozaču ponašanje stiglo na naplatu
Foto: Youtube
1/3
28.03.2014.
u 15:48

Vozač je ženu u jednom trenutku počeo pretjecati i tada nije propustio priliku pokazati joj srednji prst, no, kada se išao prestrojiti ispred nje, njegovo je ponašanje stiglo na naplatu

U vožnji se može naići na svakakve vozače, a gotovo se svatko susreo s onima "nervoznijima".

Takvo iskustvo imala je vozačica s Floride iza čijeg se automobila vozio muškarac u svom kamionetu. Muškarac joj se tijekom vožnje "nabijao" iza vozila jer je smatrao da ona vozi presporo. – Nisam se mogla prestrojiti jer su u desnom traku bili kamioni, a nije mi padalo na pamet da ubrzam jer je bio kišni dan i ceste su bile skliske – ispričala je vozačica koja je agresivnog vozača za svaki slučaj snimala mobitelom.

Vozač je ženu u jednom trenutku počeo pretjecati i tada nije propustio priliku pokazati joj srednji prst, no, kada se odlučio prestrojiti ispred nje, njegovo je ponašanje stiglo na naplatu. Izgubio je kontrolu nad kamionetom i sletio s ceste. Nakon toga je pobjegao s mjesta događaja, ali ga je policija ubrzo uhvatila i uhitila. Nasreću, nije bilo ozlijeđenih.

Kako se sve odvijalo, pogledajte u priloženom videu!

>> [VIDEO] Biciklist ostao iznenađen kada je vozač raskopčao jaknu

Ključne riječi

Komentara 34

ZE
.zeitgeist.
19:50 28.03.2014.

Žena uporno vozi lijevom trakom koja je pretjecajna. Ne propušta vozilo koje je brže od njezinog, te uz to sve snima mobitelom. Kada se vozilo rastepe, ona se s guštom smije. Takvim vozačima treba uzeti vozačku.

IC
igor.corkovic
20:07 28.03.2014.

NARAVNO, ona je njega uspjela snimati mobitelom, čak i pokazati brzinu kretanja ali zbog svoje sigurnosti nije smijela voziti brže. Čisto sranje, nije u redu požurivati,istina. Nije normalno usporavati druge vozače samo jer ti je to zabavno, onda snimati, i onda se još smijati nakon što ga je očito, svjesno, isprovocirala. U pitanju su ogromne brzine i tone, ne zajebavajte se sa životima ljudi.

Avatar noemy-no
noemy-no
16:43 28.03.2014.

i smije se bolesnica, i to s gustom. Skroz izopacen narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije