Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasni putnici

Argentinska policija u autobusu pronašla više od 600 zmija i reptila

\'zmija_NNN_OBZ_030211\'
Ilustracija
11.04.2011.
u 12:48

Tamošnja policija zaprepastila se kada je u autobusu otkrila nesvakidašnju "prtljagu"

Putnici jednog autobusa u Argentini neugodno su se iznenadili kada je policija prošlog vikenda u prtljažniku vozila otkrila kofere u kojima je bilo više od 600 zmija i reptila.

Iako je tamošnja policija dobila dojavu, kada su zaustavili autobus u sjevernoj argentinskoj pokrajini i otkrili nesvakidašnju "prtljagu" - nisu ostali ravnodušni.

Policija je od putnika tražila isprave, a potom je pregledala i njihovu prtljagu. U torbi jednog putnika pronašli su 40 zmija. Ostatak je stavio u kofere i smjestio ih u prtljažnik autobusa.

Među reptilima su pronađene 444 boe, zmije otrovnice i druge vrste, 186 ugroženih vrsta kornjača, 40 vrsta guštera...

Kako prenose strani mediji, uhićeni krijumčar ukrcao se u autobus u Santiagu del Esteru gdje je proveo tri mjeseca i lovio egzotične vrste zmija i gmazova s namjerom da ih proda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije