Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je sravnio 'Medvednicu'?

Zvonimir Boban: Teški kriminalni čin rušenja restorana prijavio sam policiji

Zvonimir Boban
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.02.2016.
u 15:00

Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, tvrdi Boban

- Budale su uvijek problem drugima, ne sebi. Tako je i s grabežljivcima i kriminalcima – započinje svoju stranu priče oko rušenja kultnog restorana Medvednica na Bukovačkoj cesti naš proslavljeni nogometaš Zvonimir Boban, vlasnik lokala.

Istekao ugovor o najmu

- Normalnom svijetu, a smatram se dijelom tog svijeta, ostaje da činjenicama u kojima je jedna i jedina istina, pokušaju obraniti svoj obraz i svoje interese. Druge pak budale to neće zanimati, ali to je već njihov problem – kaže Boban koji je nedavno od svog oca preuzeo brigu o lokalu. Restoran Medvednica prije dva tri tjedna sravljen je do temelja, a policija još istražuje po čijem nalogu. U najmu ga je imao Miljenko Drežnjak, no ugovor je istekao prije nekoliko godina.

- Dakle, teški kriminalni čin i kazneno djelo rušenja restorana Medvednica prijavio sam policiji u Petrovoj uliciNadam se i vjerujem da će se vrlo brzo otkriti počinitelj tog teškog kaznenog djela – uvjeren je Zvonimir Boban koji nam objasnio kako je cijela priča oko lokala krenula:

- Restoran Medvednicu kupio je kao dio firme Lotrščak s mojim novcem moj otac Marinko u valjda jedinoj u potpunosti iskeširanoj privatizaciji u Hrvata. Cijena, 4 milijuna i 800 tisuća tadašnjih njemačkih maraka, “onih novaca” , kako naš narod kaže. Lako je to provjeriti, a cijela dražba i sve ponude od kojih je naša bila daleko najbolja, bile su objavljene u vašem cijenjenom listu. Zemlja na kojoj se objekt nalazi u vlasništvu je Grada Zagreba i u toku je izrada dokumentacije o novoj parcelizaciji i formiranju građevne čestice - kaže Boban. Odgovorio je i na optužbe bivšeg najmoprimca Drežnjaka s kojim je vodio postupke na sudu.

“Drežnjak laže!”

- Gospodin Drežnjak, bivši najmoprimac, koji je u zanosu svog nepoštenja pokušao reći svoje istine, nije u pravu. I laže. Njemu je kao najmoprimcu po isteku ugovornog roka otkazana suradnja. U ugovoru je jasno stajalo da najmodavac nema obavezu produljenja suradnje, a da se nikakva dodatna ulaganja od strane najmoprimca neće priznati. Takav ugovor je solemniziran i ovjeren kod javnog bilježnika i zbog istog je naša firma dobila sudski postupak u sporu protiv gospodina Drežnjaka.

U bolnoj i dugoj “ovršnoj odiseji” objekt je vraćen u naš posjed. Radili smo po zakonu i kada je i sam zakon djelovao bolno glup, a pravda po običaju odvratno spora, ali ovo je istina i nju je lako provjeriti. Postoji dokumentacija i ugovori koji su vjerodostojniji od svih priča i lajanja. Pa i od mojih - zaključuje na kraju naš proslavljeni nogometaš.

>>Ni istražiteljima nije jasno tko je srušio kultnu Medvednicu

Ključne riječi

Komentara 131

DU
Deleted user
15:55 06.02.2016.

Ode prijatelj Zoka, ode buffet.Ništa, Zvone, glavu gore, sada se pridruži Urši na Markovu trgu.Fakat ste vi antifa ugroženi.

ŠK
škurabura
15:27 06.02.2016.

Zvone čujmo i drugu stranu

LP
ljerka.p2911
15:33 06.02.2016.

G. Bobane, izgleda nije pomoglo nitivaše lijevo drukanje i ulagivanje zloki el bahatiju, valjda je partija ocjenila da niste bili dovoljno gorljivi za partijsku stvar. Pa se ili svete ili su izgubili orjentaciju razgoropađeni zbog gubitka HR- lena, hihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije