Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro za zdravlje

Županiji u novoj mreži Hitne 15 timova T1 više

hitna pomoć
Davor Puklavec/PIXSELL
09.06.2016.
u 15:05

Ispravljena je nepravda stare mreže, koja je propisivala 30 Tj timova u županiji, kaže župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić

Zagrebačka županija je, odlukom Ministarstva zdravlja koje je donijelo novu Mrežu hitne medicine, dobila 45 timova T1, 5 timova T2 i 5 timova prijavno-dojavne jedinice u Velikoj Gorici.

Time je, prema mišljenju župana Stjepana Kožića, “napokon ispravljena nepravda prema županiji, koja je dobila 15 timova T1 (po jedan liječnik, medicinska sestra i vozač) više, a čime su ispravljene i nepravilnosti u prošloj mreži”.

S novim timovima Hitne Zagrebačka županija (dosad imala 30 timova T1) će godišnje od HZZO-a dobivati 4,5 milijuna kuna više.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije