Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački sport

ZŠS ukinut, sportaši dobili novi savez

Nikola Dragaš
Sanjin Strukic/PIXSELL
31.12.2013.
u 17:00

Među novim imenima u Upravnom odboru Sportskog saveza grada Zagreba je bivša atletičarka Ivana Brkljačić

Zagrebački športski savez od jučer više ne postoji. Tako je odlučeno na jučerašnjoj 11. skupštini, na kojoj je bilo 95 od 111 članova.

– Okrećemo novu stranicu. Svaka lipa i kuna od sada će ostati sportašima i njihovim klubovima. U svakom slučaju, novac će se drugačije raspoređivati nego do sada kada je na administraciju trošeno malo previše. Novac mora ići za sport i sportašima – rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Skupštinari su jednoglasno donijeli odluku o ukidanju ZŠS-a, a za likvidatoricu je izabrana odvjetnica Davorka Huljev. Ona će za posao stečajne upraviteljice dobivati 15.000 kuna mjesečno. Odmah nakon posljednje skupštine ZŠS-a održana je nova, osnivačka skupština Sportskog saveza grada Zagreba. Nova udruga ostaje na istoj adresi, barem zasad, kao i prijašnji Zagrebački športski savez.

Za novog (starog) predsjednika izabran je Nikola Dragaš, a za novog (starog) dopredsjednika Franc Regina

.– Hvala vam što ste mi dali povjerenje – istaknuo je Nikola Dragaš.

>>Danas se raspušta Zagrebački športski savez. Otkaz zaposlenima na 'halo'

Komentara 5

VI
Vito
08:44 02.01.2014.

Hoće li i sad USKOK presresti "djelatnike" koji izlaze iz "starih" prostorija s dokazima o pljačkanju stanovnika Zagreba putem ZSŠ-a ______________ Hoće li "Dinamo" i dalje dobivati 40.000.000 godišnje iz novog saveza, kao što je dobivao iz starog? ________ Ili će sad novce namjenjene sportašima prebacivati na gradnju "preostalih tri fonatane" __________ Novaca očito nema za škole i vrtiće, "djelatnike u sportu", ali za fontane se nekako novci moraju skupljati_______ Ovo je jedan od načina _________________ Ukini sportski savez i uštedi za fontane

KR
kristov
10:30 02.01.2014.

Novi stari predsjednik, tajnik, šef financija, sjedište, jedino novo su novi otkazi i stečajni upravitelj sa priličnom mjesečnom svoticom, znači novim troškom, a uskoro i novi ugovori o radu. Za zagrepčane koji sve to financiraju niš novo!!

Avatar gladnijura
gladnijura
17:25 31.12.2013.

Jedno muljanje ugašeno, drugo je pokrenuto. Isto kao kad ugase firmu u dugovima pa otvore novu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije