Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VRIJEME

Znanstveni piknik seli na Velesajam

piknik
Jurica Galoić/PIXSELL
10.09.2014.
u 17:32

Sve predviđene aktivnosti održat će se po rasporedu, u paviljonima 10 i 10a

Znanstveni piknik, koji se 14. rujna trebao održati pored Boćarskog doma na Prisavlju, zbog najave lošeg vremena seli se na Velesajam. Od 9.30 do 20 sati svi zainteresirani za znanost i zabavu moći će potpuno besplatno u programu uživati u paviljonima 10 i 10a.

Sve najavljene radionice održat će se po rasporedu, pa će se tako, između ostalog, moći izrađivati vlastiti mini hidranti, mikroskopi i motori, pogledati kozmičke zrake te upravljati protueksplozivnim robotom Teodorom. A osim pametnih aktivnosti, kažu organizatori iz Mreže popularizacije znanosti, bit će tu i Chill out zona za odmor i uživanje s obitelji i prijateljima. U Science & gastro dijelu moći će se isprobati kvalitetni specijaliteti uz prihvatljive cijene, a u Play zoni zabaviti uz društvene igre, dječju igraonicu, ali i retro igre.

Treći Znanstveni piknik, na kojem se, kao i prošlih godina, očekuju deseci tisuća posjetitelja, oživjet će 330 edukatora iz deset zemalja svijeta, kao i sto volontera.

>>Novi Znanstveni piknik 
14. rujna, s 330 edukatora

Komentara 2

DU
Deleted user
02:27 12.09.2014.

VL i Sobak: kakav vam je to jezik? Seliti nekoga iz jednog stana u drugi; ali Piknik se seli ....! Imamo 2 glagola, seliti se i seliti (nekoga, nesto)

DU
Deleted user
02:28 12.09.2014.

Objava: 10.9.2014 | 17:32 LOŠE VRIJEME Znanstveni piknik seli na Velesajam Sve predviđene aktivnosti održat će se po rasporedu, u paviljonima 10 i 10a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije