Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Iz stana na Jarunu deložirana Jadranka Jež, policija aktiviste privela u maricu

Deložacija je zakazana po nalogu Kreditne banke jer tvrtka kojoj je Jež bila jamac nije mogla vratiti kredit. Aktivisti Živog zida pokušali su spriječiti deložaciju
06. listopada 2015. u 15:40 26 komentara 4156 prikaza
deložacija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/15

Bivša jugoslavenska rukometna reprezentativka Jadranka Jež deložirana je u utorak ujutro iz stana u Ulici Bernarda Vukasa 7 na zagrebačkom Jarunu.

Deložacija je zakazana po nalogu Kreditne banke jer tvrtka kojoj je Jež bila jamac nije mogla vratiti kredit, javljaju 24 sata.

Aktivisti Živog zida pokušali su spriječiti deložaciju pa je policija ušla u zgradu te provalila u stan u kojem su bili zabarikadirani uz vlasnicu stana Jadranku Jež. Policija je 20 aktivista privela u maricu, a među njima i djevojku Ivana Vilibora Sinčića. Jednom je aktivistu pozlilo kada ga je policija iznosila iz zgrade. Po troje je došla Hitna pomoć, navode 24 sata.

– Svakodnevno ljudima uzimaju kuće za smiješne iznose. To je otimačina, grabež nekretnina po Hrvatskoj kojemu se ne nazire kraj – poručio je Ivan Vilibor Sinčić, objavio je Živi zid u videu na Facebooku.

Živi zid oglasio se i prije početka deložacije Jadranke Jež.

– Unatoč priči ministra Lalovca da će se obračunati s bankarima koji deložiraju naše sugrađane, deložacije su i dalje svakodnevna pojava – čak i u ovo predizborno vrijeme – komentirali su jutros na Facebooku.

Prema procjeni 24 sata, na Jarunu je bilo oko 50-ak interventnih policajaca s osam marica i još toliko osobnih policijskih vozila.

 

 

Razvaljivanje vrata u ulici Bernarda Vukasa 7 po nalogu Kreditna banka Zagreb!

Posted by Živi zid on Tuesday, 6 October 2015

 

 

Izjava Ivan Vilibor Sinčić tijekom deložacije gospođe Jadranke Jež na Jarunu (Bernarda Vukasa 7).

Posted by Živi zid on Tuesday, 6 October 2015

 

 

Policija je po nalogu Kreditna banka Zagreb opkolila stan Jadranke Jež u ulici Bernarda Vukasa 7 na Jarunu. Usprkos priči...

Posted by Živi zid Zagreb on Monday, 5 October 2015

>> Sinčić pisao Sanaderu: Kad ti neće suditi Šeksovi sudovi – sudit ću ti ja

Filmushka
PROMO
Video: Ovo su filmovi koje ćete moći besplatno pogledati na Filmushki

A1 izdvaja za Vas

  • zgblabla:

    kako možeš hrvata baciti na cestu, a migranta iz pakistana obuči,nahraniti i platiti mu put!?

  • than:

    Najbolje mi ovo sa Lalovcem. Kao obracunati ce se sa bankama. Kao da je ministar u nekoj drugoj vladi, a ne u trenutnoj. Pa tako i vrte pricu naivnom narodu. Lalovac prica jedno, Ostojic radi drugo, a narod sve placa.

  • ajmo:

    Vilibora u zatvor pa taj bi vodio državu tako da kad se zadužiš nemoraš vratit a tako bi i ja .A šta sa onima koji uredno plačaju , neki su otišli van da mogu plačati kredite.