Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje na Sljemenu

Žičara trosjed od sutra ponovno u pogonu

nocno skijanje, Sljeme (1)
Daniel Kasap/Pixsell
09.03.2012.
u 11:22

Skijati će se moći svim skijaškim stazama na Sljemenu, a radno je vrijeme skijališta od 9 do 16 sati.

Nakon što su stručnjaci Fakulteta strojarstva i brodogradnje obavili sva ispitivanja i analize, ustanovljeno je da su ispunjeni svi sigurnosni uvjeti za puštanje u pogon žičare trosjeda, priopćili su iz Holdingove podružnice Upravljanje sportskim objektima.

Ta će žičara na raspolaganju skijašima biti već sutra, a njezinim puštanjem u pogon otvorit će se i Crveni spust, najavili su.

Skijati će se moći svim skijaškim stazama na Sljemenu, a radno je vrijeme skijališta od 9 do 16 sati.

Cijena je dnevne skijaške karte za odrasle radnim danom 70 kn, a za djecu do 15 godina 40 kuna. Vikendom je cijena skijaške karte za odrasle 100 kn, a za djecu do 15 godina cijena je 50 kn.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
11:29 09.03.2012.

Žičara u pogonu snjeg se otopio idemo dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije