Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vozi se izmijenjeno

ZET: Za vikend posebna regulacija tramvaja kroz središte grada

Zagreb: ZET od danas pustio u prometu još sedam tramvajskih linija
Patrik Macek/PIXSELL
08.06.2021.
u 10:52

S ciljem pružanja čim kvalitetnije prometne povezanosti, bit će uvedene autobusne linije 612 (Trg žrtava fašizma - Draškovićeva - Vlaška - Kvaternikov trg)  i 613 (Kaptol - Mihaljevac - Gračansko Dolje).

Zbog sanacije posljedica potresa, u subotu i nedjelju (12. i 13. lipnja) bit će obustavljen dnevni tramvajski promet Jurišićevom ulicom, Draškovićevom sjeverno od Ulice kneza Mislava, Ulicom Ribnjak sve do Gračanskog Dolja, te Vlaškom i Ulicom Franje Račkog, javljaju u ZET-u. Tramvajske linije 4, 11, 12, 13 i 17 vozit će izmijenjenim trasama, dok linije 14 i 15 neće prometovati. A ovako će voziti tramvaji kroz grad: 

 



Linija 4:   Savski most - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Kvaternikov trg - Dubec
Linija 11: Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Branimirova - Šubićeva - Kvaternikov trg - Dubec
Linija 12: Ljubljanica - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Kvaternikov trg - Dubrava
Linija 13: Žitnjak - Ulica grada Vukovara - Savska cesta - Jukićeva - Zapadni kolodvor
Linija 17: Prečko - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Ulica kneza Mislava - Borongaj

 



S ciljem pružanja čim kvalitetnije prometne povezanosti, bit će uvedene autobusne linije 612 (Trg žrtava fašizma - Draškovićeva - Vlaška - Kvaternikov trg)  i 613 (Kaptol - Mihaljevac - Gračansko Dolje).

Od ostalih izmjena u prometu, autobusne linije 310 (Glavni kolodvor) - Petrovina), 319 (Velika Gorica - Lukavec) i 335 (Velika Gorica - Pleso - Donja Lomnica) će u oba smjera prometovati izmijenjenim trasama od utorka, 8. lipnja u 8 sati do završetka radova koji uvjetuju zatvaranje za promet Industrijske ulice kod „šljunčare“. Nove trase možete provjeriti na stranicama ZET-a. 

Ključne riječi

Komentara 2

DA
DarthVader
13:29 08.06.2021.

Pa ovi jos ni nakon 15 mjeseci nisu bili u stanju sanirati. O obnovi da i ne govorimo. E moj Zagrebe ti neces s takvim politicarima nikad vise na zelenu granu. Zalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije