Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet pada

ZET se pohvalio: Samo dvije linije ukinute zbog snijega

voda na cesti (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
22.01.2013.
u 08:31

Tramvajski, kao i općenito promet u gradu, teče sporije ali bez zastoja. Pješacima problem stvara i voda na pločnicima

U utorak se Zagreb probudio s novim pahuljama snijega što opet stvara probleme u Zagrebu. Pješacima dodatno otežava voda na pločnicima i kolnicima nastala uslijed jučerašnje kiše i topljenja sniijega.
Kako se ZET snašao s novim snijegom izvijestili su na svojim internetskim stranicama, ali i u vijestima koje se emitiraju u tramvajima i autobusima.

Promet teče sporije, a svega su dvije, od 132 autobusne linije, privremeno obustavljene, a jedna je skraćena.

Do stvaranja povoljnih uvjeta na kolniku ne vozi 142 (Vrapčanska aleja - Jačkovina) i 143 (Vrapčanska aleja - Orešje), a skraćena je 137 ( Črnomerec - Perjavica - Borčec) do Ulice Padine.

Tramvajski, kao i općenito promet u gradu, teče sporije ali bez zastoja.

Snijeg je i ovaj put bio prevelik zalogaj za zagrebačke taksiste koji ili nisu odgovarali na pozive građana ili su ih mahom stavljali na čekanje pa se onda opet ne bi javili. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije