Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

ZET ponovno uvodi autobusne linije koje spajaju Zagreb i Zaprešić

Od 29. travnja u prometu će ponovno biti ZET-ove autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 174 (Zaprešić - Žejinci), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 182 (Trg Mladosti - Groblje Zaprešić - Šibice).
28. travnja 2020. u 16:15 4 komentara 1581 prikaza
ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Temeljem odobrenja Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, Grad Zagreb i Grad Zaprešić postigli su sporazum o ponovnoj uspostavi autobusnog prometa između dva grada.

U Zagrebu su ponovno u prometu sve redovite autobusne linije ZET-a 111 linija Javni prijevoz ponovno u funkciji, pogledajte kako to izgleda

Od srijede, 29. travnja u prometu će ponovno biti ZET-ove autobusne linije 172 (Črnomerec - Zaprešić), 174 (Zaprešić - Žejinci), 176 (Črnomerec - Gornja Bistra) i 182 (Trg Mladosti - Groblje Zaprešić - Šibice).

Autobusi će voziti uobičajenim trasama, kao i prije obustave javnog prometa, ali po prilagođenom voznom redu kojeg možete na našim internetskim stranicama.

Stožer civilne zaštite odobrio je uspostavljanje navedenih prigradskih linija jer su Grad Zagreb i Zagrebačka županija spojeni u jedinstvenu zonu neometanog kretanja, a vezano za mjere koje se poduzimaju u cilju sprječavanja širenja koronavirusa COVID-19.

podmukla bolest
HRT-ova voditeljica iznenada završila na hitnoj pa upozorila na veliki problem: 'Ne ignorirajte simptome'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • aspiranto1950:

    Po čemu su Zaprešićani, Samoborci i Goričani više vrijedni od Krapinjana, Karlovčana, Siščana (mislim na stanovnike tih županija) da oni imaju pravo pristupa Gradu Zagrebu, a ovi ostali nemaju bez propusnice? Jedino što administrativno povezuje Zagrebačku županiju i Grad Zagreb ... prikaži još! je ime. Po stilu života i jedni i drugi masovno rade u Gradu Zagrebu tako da tu nema razlike.