Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

ZET-ovi vozači dobili naredbu: 'Ako primijete na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića, javite u centar'

Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa – rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.
21. listopada 2016. u 11:48 17 komentara 2480 prikaza
zet obavijest bandić
Foto: Facebook/Sanjin Španović
Pogledajte galeriju 1/7

Na internom komunikacijskom sustavu kojim se koriste vozači zagrebačkih tramvaja i autobusa, pojavila se nova obavijest vezana uz gradonačelnika Milana Bandića.

Vozače se tako moli da prijave sve neprimjerne slike gradonačelnika Bandića.

– Centar moli vozače, ako primijete na stajalištima neprimjerenu sliku gradonačelnika Bandića, da jave u centar, hvala – piše na obavijesti koja je dokumentirana fotografijom koju je objavio novinar Sanjin Španović.

– ZET kontinuirano ima praksu informiranja resornih službi o svim događajima ili drugim pojavama koje utječu na propisane standarde prometa i prateće infrastrukture. Interni se komunikacijski kanal uobičajeno koristi za dojave svih vrsta nepravilnosti na koridorima, čime se osigurava koordinirano operativno djelovanje potrebnih ekipa – rekao je glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić za 24 sata

>> Koliko dana treba da saznamo tko će i kako biti kažnjen za terase na Trgu Petra Preradovića?

Norveška rukometna reprezntacija
Hrvatska u finalu
Pogledajte što norveški mediji pišu nakon poraza, još ne mogu vjerovati da neće u finalni boj
Plin
SMANJENJE CO2
Perspektive plina kao alternativnog goriva u prometu u Hrvatskoj
  • Avatar remetinečki_puni_pansion
    remetinečki_puni_pansion:

    Hahaha ovo je najbolja fora u vezi s Bandićem zadnjih dana :D Osim one o optuženima za Krašograd. Boljeg zabavljača teško je naći ;)

  • Vito:

    Najobičnija zloporaba položaja i utjecaja, praktična primjena mita i korupcije _______ Nardba kojom se ometa sigurnost putnika, jer je vozačima naređeno odvajanje pogleda dalje od prometa i prometnih propisa, čime je jasno dano do znanja USKOK - u i hrvatskom ... prikaži još! stanovništvu kako "gradonačelnik" uopće ne brine o sigurnsoti putnika, već o sebi na plakatima koji su zakonom o sigurnosti prometa udaljeni "najmanje 14m od prometnica, što znači da plakati zakonom određeno ne ugožavaju promet, jer su dalje od pogleda vozača čime ne ometaju sigurnost putnika. ______ Udaljavanjem pogleda od prometnice (službeno 14m) i obavještavanje o "neprimjerenim" plakatima dovodi putnike u opasnost. _____ Svaki vozač koji obavijesti o takvim plakatima mora biti kažnjen zbog ugrožavanja putnika u vožnji.