Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog sanacije štete

ZET-ovi tramvaji sutra ne voze dijelom centra Zagreba, donosimo obilazak

Čak 390 vozača tramvaja i autobusa ZET-a je na bolovanju
Patrik Macek/PIXSELL
22.04.2022.
u 14:13

Izmijenjeno će voziti linije 12, 13, 14 i 17, i to od 6.45 do 18 sati.

Radi se na sanaciji štete od potresa u centru grada, i to sutra, pa će zbog toga ZET-ov javni prijevoz prometovati izmijenjenim trasama. 

Točnije, u razdoblju od 6.45 do 18 sati, Frankopanska ulica biti zatvorena za tramvajski promet radi sanacije posljedica potresa a tramvajske će linije prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera. A evo i raspored: 

Linija 12 će iz smjera Ljubljanice, prometovati Savskom i Jukićevom, preko Republike Austrije, Ilicom do Trga bana Josipa Jelačića, zatim preko draškovićeve i Vlaške do Dubrave.

Linija 13 će sa Žitnjaka voziti preko Ulice grada Vukovara, Savske, Jukićeve i Repubilke Austrije i Ilice do Trga bana Jelačića a zatim preko Glavnog kolodvora i Trga žrtava fašizma do Kvaternikovog trga.

Linija 14 će iz Zapruđa ići također preko Savske, Jukićeve, Republike Austrije, Ilice, preko Trga bana Jelačića i Draškovićeve do Mihaljevca.

Linija 17 ići će iz Prečkog do Savske pa preko Jukićeve, Republike Austrije i Ilice preko Trga bana Jelačića do Borongaja.

Što se tiče ostalih izmjena u prometu, autobusna linija 305 (Velika Gorica - Turopolje), u nedjelju će zbog radova na Školskoj cesti prometovati iz Velike Gorice preko državne ceste D3 na izlaz Turpolje pa preko Rakitovca i ulice Lučan Drage do Turpolja i obrnuto. Vozni red izmijenjen je i na autobusnim linijama 151 (Kustošijanska - Završje - Vrapčanska) koja od ovog vikenda neće prometovati nedjeljom te 239 (Čučerje - Dankovec - Markuševečka - Trnava) koja više neće voziti ni subotom ni nedjeljom. Za obje linije se radnim danima te subotom liniji 151, mijenja vozni red. Autobusnoj liniji 234 (Glavni kolodvor - Kajzerica - Lanište) od ponedjeljka se radnim danom dodaju dva nova polaska, u 20:30 sati s Glavnog kolodvora te iz laništa u 21 sat, dok je uobičajen polazak iz Laništa u 20:10 pomaknut na 20:15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije