Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

ZET-ovci češljaju videosnimke da vide je li kontrolor tukao putnika

tučnjava
VL
10.01.2013.
u 15:22

– Navodi našeg kontrolora kontradiktorni su prema tim optužbama, ali još je prerano spekulirati. Pregledavaju se snimke videonadzora te ćemo detaljnije o svemu izvijestiti sutra – kazao je Jurić.

Djelatnici ZET-a danas imaju pune ruke posla. Uz tešku prometnu nesreću dvaju tramvaja jutros u Maksimiru, u medijima su se pojavile informacije da je jedan od ZET-ovih kontrolora istukao putnika jer ovaj nije imao tramvajsku kartu. 

– Kontrolor je izašao za čovjekom i primio ga za ovratnik pa ga udarao šakom deset puta. Čovjek se pokrio, a ljudi su samo stajali i gledali – prenosi riječi očevitkinje Media Servis.

Glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić potvrdio nam je da su upoznati s navodnim događajem, no ističe da im se putnik, koji je navodno dobio batina, nije javio.

– Navodi našeg kontrolora kontradiktorni su prema tim optužbama, ali još je prerano spekulirati. Pregledavaju se snimke videonadzora te ćemo detaljnije o svemu izvijestiti sutra – kazao je Jurić. 

Incident se navodno dogodio jutros na tramvajskom stajalištu na Srednjacima u tramvaju broj 17 u smjeru Prečkog.

>>FOTO 'Svi smo bili u šoku, ali pohitali smo u pomoć putnicima'

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
15:50 10.01.2013.

ako nije imao kartu onda nije putnik, to je samo osoba koja druge putnike koji su kupili kartu pravi budalama

OB
-obrisani-
16:13 10.01.2013.

Uhvatio covjeka za ovratnik i istukao a drugi gledaju,ako je istina sram vas bilo.. To jre metropola,e db.pa i vas mlatili svako malo ...

AM
amarila
19:31 10.01.2013.

Ma samo nek me pipne pajcek jedan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije