Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENA PUTNICA

ZET-ov vozač nije htio primiti sitniš za novu kartu: 'Nisam ti ja mjenjačnica, kaj će mi te lipe?'

01.03.2017., Velika Gorica - Anketa povodom uvodjenja karata ZET-a koje kostaju cetiri kune. DKS_56151892 Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
02.03.2017.
u 18:45

- Zahtijevamo hitnu smjenu bezobraznog, agresivnog i neprofesionalnog vozača kako se više nijedan mali čovjek ne bi osjećao ugroženo i manje vrijedno jer autobusnu kartu plaća u lipama - poručio je sin čija se majka susrela s neugodnostima

Nove ZET-ove polusatne karte za četiri kune pokazale su se vrlo isplativima za građane. Iako su iz ZET-a ranije naveli da kupci karata trebaju pripremiti sitan novac to nije učinila putnica koja je jučer putovala linijom 323 Velika Gorica - Ribnica - Lazina.

Vozaču je dala kune i lipe te sveukupno četiri kune za kartu, no vozaču se nije svidio sitniš pa je novac bacio preko njezine glave, kako pišu Kronike Velike Gorice.

- Nakon što je bacio novac uzeo je jednu od svojih karata te ju je sam ”procvikao” i gurnuo ju u ruke moje mame na što je nadodao još i neugodnu i prijeteću izjavu: ”žao mi je što su ljudi u busu inače bi vidjela i čula”. Možda još ne razumijete u čemu je bio problem tog dana ali vozaču je očito veliki problem i veliki stres primati službeni hrvatski novac na svome radnome mjestu. Ovo nije prvi slučaj takvog ponašanja s istim vozačem.

Moja majka je u više navrata morala slušati izjave tipa: ”nisam ti ja mjenjačnica”,”kaj će mi te lipe”. Ovaj puta je to već eskaliralo u ozbiljnije prijetnje i uvrede pa se osjećam dužan o tome vas obavijestiti. Sve mi je ispričala prestrašena mama koja se previše boji išta ikome reći kako ju vozač ne bi još dodatno maltretirao. Cijela priča je u potpunosti istinita i točna i mama stoji iza svega što sam naveo. Zahtijevamo hitnu smjenu bezobraznog, agresivnog i neprofesionalnog vozača kako se više nijedan mali čovjek ne bi osjećao ugroženo i manje vrijedno jer autobusnu kartu plaća u lipama - poručio je ogorčeni sin, kako stoji u potpisu pisma.

>> Bandić uvodi pravi novitet: Pola sata vožnje u javnom prijevozu platit ćete 4 kune

Komentara 19

TW
TWITOIST
18:54 02.03.2017.

Sutra svi ''sitnis'' u ruku i na isti ovaj autobus.

PA
Paket
18:58 02.03.2017.

Da to mojoj mami napravi, drugi dan bi se ja išao s njom provozati. Samo toliko ću reći

ZA
zadar1
19:53 02.03.2017.

sad sine svaki dan odi k njemu i placaj sa lipama.....a neka vidi da imas i krupno!!!!😀😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije