Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolaps na prometnom raskrižju

VIDEO ZET-ov autobus naletio na aute u Zagrebu: Jedna osoba zatražila liječničku pomoć

Zagreb: Autobus ZET-a pokupio nekoliko automobila na križanju Heinzleove i Vukovarske
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/13
29.06.2023.
u 15:17

Na križanju Heinzlove i Vukovarske ulice u Zagrebu ZET-ov autobus zabio se u nekoliko automobila. Zasad nema informacija o ozlijeđenima

Autobus ZET-a danas oko 12:45 zabio se u nekoliko automobila na križanju Heinzlove i Vukovarske ulice u Zagrebu. U nesreći je sudjelovalo čak šest automobila i autobus, potvrdili su za Večernji list iz zagrebačke policije koja još uvijek obavlja očevid na mjestu nesreće. "Jedna je osoba zatražila liječničku pomoć", navode iz PU zagrebačke.

"Otišla sam jer sam bila u busu. Mislim da je bilo bar pet, šest vozila u koje se zabio", ispričala je čitateljica za 24sata.

U nesreći je sudjelovao ZET-ov autobus koji vozi na liniji 290 (Kvaternikov trg – Zračna luka). Policija će nakon obavljenog očevida imati više informacija o uzrocima i pojedinostima nesreće. Autobusna linija 290 trenutačno prometuje otežano.

O nesreći su se oglasili iz ZET-a:

- Iz još nerazjašnjenih okolnosti, oko 12.45 sati došlo je do naleta autobusa linije 290 na osobna vozila na raskrižju Heinzelove i Ulice grada Vukovara. Prema prvim informacijama, jedna osoba je zatražila liječničku pomoć, no nemamo informaciju o težini ozljeda te se nadamo da će se čim prije u potpunosti oporaviti. Na licu mjesta je policija kako bi obavila očevid, nakon čega će autobus biti prevezen u spremište. Autobusi koji uobičajeno voze tom trasom, do završetka očevida prometuju otežano radi smanjenje prometne protočnosti. Izražavamo žaljenje zbog ovog nemilog događaja, a u suradnji s policijom nastojat će se utvrditi okolnosti koje su do njega dovele, poručuju iz ZET-a. 

 

Komentara 4

Avatar gusjenica
gusjenica
13:55 29.06.2023.

Kriv je mobitel, najvjerojatnije!

Avatar Hazl113
Hazl113
18:02 29.06.2023.

Upravo na tom semaforu ZET-ovci luduju. Kod njih ne postoji žuto na semaforu. Samo projure.

Avatar AlPoS
AlPoS
14:55 29.06.2023.

Dobit će naputak da mu je pozlilo kod vožnje od vrućine i ništa se neće dogoditi. Zetovci su zaštićeni i to nije tajna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije