Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Srednjacima

Žena se zatvorila u optiku i porazbijala sve u trgovini

optika
02.01.2014.
u 23:07

Vidno uzrujana žena, koja je navodno partnerica vlasnika trgovine, bila je sama i nije otvarala vrata ni nakon što je stigla policija

Nepoznata žena danas se zatvorila u optičarsku radnju „Romeo“ na zagrebačkim Srednjacima i porazbijala inventar u dućanu.

Vidno uzrujana žena, koja je navodno partnerica vlasnika trgovine, bila je sama i nije otvarala vrata ni nakon što je stigla policija. U naletu bijesa navodno je prijetila da će se ozlijediti.

No, nakon nekog vremena pristala je izaći, kada su uočene površinske ozljede na njezinoj lijevoj potkoljenici koja je bila krvava. Iz optičarske radnje izveli su je policajci koji su osiguravali prolaz do Hitne pomoći koja ju je potom odvezla na daljnju obradu.

>> Automobil mu izgorio zbog kvara na električnim instalacijama

Komentara 1

BO
bojnik
15:08 03.01.2014.

Ako je nepoznata, kako znate da je partnerica vlasnika? Da le je partnerica u poslu ili u krevetu??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije