Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija u zagrebu

Majka pronašla mrtvu kćer, dečko je ubio još prije nekoliko dana?!

zeleni trg, policija
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
24.03.2014.
u 21:15

– Kada je nedavno dobila otkaz, bila je utučena, ali je ubrzo pronašla novi posao – prepričava njezina susjeda.

Stravičan prizor ugledala je u ponedjeljak oko 13 sati majka djevojke u ranim tridesetim godinama nakon što je ušla u stan nebodera na zagrebačkom Zelenom trgu i ugledala njezino mrtvo tijelo.

Njezina kći godinama je živjela kao podstanarka u tom stanu na drugom katu poznatih zagrebačkih "raketa”. Prema prvim neslužbenim informacijama djevojku je još prije nekoliko dana ubio njezin dečko, inače zaposlenik u jednoj zaštitarskoj tvrtki.

Njezini roditelji, koji inače žive u Slavoniji, zabrinuli su se jer im se dugo nije javljala na telefon, nakon čega su sve prijavili policiji, ali su i sami krenuli u Zagreb provjeriti što se događa. Stanari s drugog kata bili su iznenađeni kada im je policija počela zvoniti na vrata i pokazivati im fotografiju njihove susjede i raspitivati se o njoj.

– Vidio sam je prošli tjedan, pozdravili smo se onako u prolazu, kao i uvijek, ništa nije odavalo da bi se ovo moglo dogoditi. Kada je nedavno dobila otkaz, bila je utučena, ali je ubrzo pronašla novi posao i to je otprilike sve što znam o njezinu privatnom životu. Bila je dosta samozatajna. Iskreno, nisam ni znala da ima dečka – prepričava njezina susjeda.

Kada joj je presudio, čime i na koji način, u policiji do kraja istrage koja je još uvijek u tijeku ne žele komentirati.

>>Izbodenu ženu u lokvi krvi našao član šire obitelji

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Komentara 9

AN
ančica
22:18 24.03.2014.

Tajar, piše u 30-tim godinama ......

DU
Deleted user
09:23 25.03.2014.

Novi hrvatski narodni običaj ubijanja žena se nastavlja, i opet će po lijepom našem pravosuđu i ovo biti ZLOČIN BEZ KAZNE!

DU
Deleted user
09:33 25.03.2014.

Roditelji dajte žensku djecu na đudo, karate i ostale borilačke vještine da se znaju nositi sa kojakakovim frustriranim majmunima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije