Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi u pokretu

Želi na medicinu, ali i obići svijet. Rješenje: studij u inozemstvu

mladi u pokretu (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
20.06.2013.
u 13:10

Cilj nam je da mladi surađuju s donositeljima odluka te da bunt preokrenemo u kreativnost – poručila je Dunja Vuković iz NS Dubrava.

 –Želim upisati medicinu. A htjela bih i proputovati svijet pa mislim da je studij u inozemstvu jedina prilika da to dvoje povežem – kazala je 17-godišnja Matea Mašić koja je jučer došla u šator inicijative Mladi u pokretu na Trgu bana Jelačića, gdje se u dva dana predstavljaju programi Europske unije za studiranje i zapošljavanje u inozemstvu. 

Velik broj mladih, srednjoškolaca i studenata, okupirao je štandove s brojnim pitanjima. Iz prve su ruke tako mogli doznati sve o projektima i iskustvima drugih koji su studirali i radili u inozemstvu. Neki su organizirali i radionice poput Narodnog sveučilišta Dubrava koje je predstavilo svoj projekt R.A.P. (Real Active Participation). 

– Cilj nam je da mladi surađuju s donositeljima odluka te da bunt preokrenemo u kreativnost – poručila je Dunja Vuković iz NS Dubrava.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije