Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moli pomoć

Žele im isključiti struju, koja je nužna za njegovanje bolesnog Markice

markica
Borna Filić/PIXSELL
24.06.2016.
u 15:16

Samohrana majka Anđelka Keleković brine o svom bolesnom sinu Markici, sav novac troši na njegovanje, a dugovi od neplaćenih režija nagomilali su se

Prikovan za krevet, Markici Andričiću (33) potrebna je stalna briga.

Mladića koji boluje od cerebralne paralize njeguje samohrana majka Anđelka Keleković. No upravo želja da se o sinu brine u svojoj kući dovela ju je do financijskog sloma. Dugovanja za režije nagomilali su se, a 4000 kuna što ih mjesečno prima kao majka njegovateljica potroši na njegovo liječenje. Prijete joj da će joj isključiti vodu, plin i struju u stanu u Sopnici Jelkovec koji je na korištenje dobila od Grada Zagreba.

- Ako mi isključe struju, ne znam što će biti s mojim Markicom. Moj sin mora ležati na posebnom madracu koji je priključen na struju i vibrira da mu se ne bi stvarale rane od ležanja od bolesti. Taj madrac mu život znači - kaže Anđelka Keleković. Markica ima i cistostomu, odnosno urinski kateter pa mu često mora mijenjati vrećice u koje vrši nuždu. Osim toga, kupuje mu lijekove i posebne kreme. Anđelka moli za bilo kakvu pomoć kako bi mogla platiti režije. Svi koji žele pomoći mogu to učiniti uplatom na broj računa HR1023600003237802475 u Zagrebačkoj banci na ime Markica Andričić.

Komentara 2

RI
rikavac
16:39 24.06.2016.

Gdje su branitelji sa 25 000 kuna i vise mogul oni od svojih mirovina otkinut 500 kuna pa pomoc ovoj zeni. Gdje si Bandicu trosis milione na fontane a nemozes pomoc ovoj zeni koja se bori kao lav.Gdje ste udruge Markicka,Zivi zid i ostali uhljebi drzavni sto niko ne pomogne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije