Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi radovi u metropoli

Zbog zamjene semafora jedno zagrebačko raskrižje bit će zatvoreno čak 20 dana, sve počinje sutra

Zagreb: Zatvoren prometni trak na Aleji Bologne zbog radova na pothodniku
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
19.10.2023.
u 18:06

Vozači koji onuda prolaze obilazno će moći iz smjera Gospodske proći Bolničkom, zatim Ulicom Majke Terezije do Aleje Bologne, a isto će moći i u suprotnom smjeru. Iz Grada još mole pješake da tijekom radova koriste pothodnik i lift za prijelaz preko aleje.

Umjesto postojećih, raskrižjem Aleje Bologne i Gospodske ulice na zapadu metropole uskoro će zasjati novi semafori, no za to će se vozači morati strpiti sljedećih 20 dana. Radovi počinju sutra odnosno, noćas u dva ujutro, izvijestili su iz Grada Zagreba. Prvo će sutra do 18 sati biti zauzet dio kolnika.

– Zbog izvođenja radova sanacije prometnog otoka i izrade temelja stupa semaforskog uređaja, na Aleji Bologne, kod raskrižja s Gospodskom ulicom zauzet će se sjeverni prometni trak, a promet u smjeru zapada odvijat će se jednim prometnim trakom – pojašnjavaju prometnu regulaciju u Gradu.

Nadalje, zbog potrebe vezivanja betona temelja i postavljanja stupa semaforskog uređaja, na gore navedenom raskrižju do srijede 8 studenog, iz sigurnosnih razloga bit će onemogućen ulaz odnosno izlaz iz Gospodske ulice na Aleju Bologne zbog nefunkcioniranja semaforskog uređaja, dodaju.

Vozači koji onuda prolaze obilazno će moći iz smjera Gospodske proći Bolničkom, zatim Ulicom Majke Terezije do Aleje Bologne, a isto će moći i u suprotnom smjeru. Iz Grada još mole pješake da tijekom radova koriste pothodnik i lift za prijelaz preko aleje.

VIDEO Radovi na ulici kneza Branimira u Sesvetama

Ključne riječi

Komentara 2

LL
lijepa_li si
19:01 19.10.2023.

ma fantastično. samo 20 dana za tako složen posao!

Avatar xenon
xenon
16:11 22.10.2023.

U Francuskoj promjene sve semafore na velikom raskršću tijekom noći. nitko ni ne zna da su bili radovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije