Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zbog sudara tramvaji nisu vozili od Savske prema sjeveru

Ozlijeđenih nema, ali je zabilježena materijalna šteta na vozilima koja su sudjelovala u nesreći
07. ožujka 2011. u 09:49 5 komentara 8 prikaza
ZET
Foto: PIXSELL

ZAGREB - Zbog sudara triju automobila na križanju Savske i Vukotinovićeve ulice bio je u tijeku zastoj tramvajskog prometa prema sjeveru, izvijestila je policija. Oko 10.20 sati promet je ponovo uspostavljen.

Ozlijeđenih nema, ali je zabilježena materijalna šteta na vozilima koja su sudjelovala u nesreći.

VIŠE PUTA ZABRANJENI
Masoni su u Hrvatsku došli u 18. stoljeću, a trenutno ih je 800
Valamar
Dobar posao u Valamaru
Ako volite ljude, kao animator u hotelu uopće nemate osjećaj da radite. To je posao mojeg života
  • lutomirski:

    ZETOVCI su sigurno bili pijani !!!!!!!!!!!!!

  • koznazna:

    čuj ovu budalu od lujkomira pa citaj da su tri osobnjačka auta bila u priči , trajvanci su samo stajali , hebiga kad nemogu zobilaziti. Mogu čekati ko im kriv :-)

  • Vito:

    Znadete li zbog čega nisu vozili prema sjeveru? Zbog škrtosti gradonačelnika da izgradi četiri stotine metara (400m) tračnica između Horvačanske i remize na Trešnjevci u vrijeme kad je proširivao Ljubljansku. Zbog tih neizgrađenih 400m, a planirane prometnice i tramvajske pruge, ... prikaži još!e, sad tramvaj svakodnevno mora voziti dvanaest kilometara (12km) obilazno iz remize u remizu da bi došao do okretišta iza Prečkog. Sad si lako izračunajte koliko dnevno tim putom vozi tramvaja pa će te vidjeti koliko ZET ima bespotrebnih i praznih kilometara. Koliko je to bespotrebno potrošene struje, raznoraznih maziva, vremena provedenog bespotrebno u praznom tramvaju. Da ne pišem koliko je to potrošenog vremena građana i njihovog novca. A za koga? Za natjeravače svinjske kože koji svake godine uredno prime najmanje 40.000.000 kuna, a da ništa ne moraju raditi. I onda ZET laže da nemaju novaca i da moraju povećati cijenu prijevoza.