Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar

Zbog sudara tramvaji nisu vozili od Savske prema sjeveru

ZET
PIXSELL
07.03.2011.
u 09:49

Ozlijeđenih nema, ali je zabilježena materijalna šteta na vozilima koja su sudjelovala u nesreći

ZAGREB - Zbog sudara triju automobila na križanju Savske i Vukotinovićeve ulice bio je u tijeku zastoj tramvajskog prometa prema sjeveru, izvijestila je policija. Oko 10.20 sati promet je ponovo uspostavljen.

Ozlijeđenih nema, ali je zabilježena materijalna šteta na vozilima koja su sudjelovala u nesreći.

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lutomirski
16:49 07.03.2011.

ZETOVCI su sigurno bili pijani !!!!!!!!!!!!!

ZJ
Zjako
21:10 07.03.2011.

čuj ovu budalu od lujkomira pa citaj da su tri osobnjačka auta bila u priči , trajvanci su samo stajali , hebiga kad nemogu zobilaziti. Mogu čekati ko im kriv :-)

VI
Vito
07:56 09.03.2011.

Znadete li zbog čega nisu vozili prema sjeveru? Zbog škrtosti gradonačelnika da izgradi četiri stotine metara (400m) tračnica između Horvačanske i remize na Trešnjevci u vrijeme kad je proširivao Ljubljansku. Zbog tih neizgrađenih 400m, a planirane prometnice i tramvajske pruge,e, sad tramvaj svakodnevno mora voziti dvanaest kilometara (12km) obilazno iz remize u remizu da bi došao do okretišta iza Prečkog. Sad si lako izračunajte koliko dnevno tim putom vozi tramvaja pa će te vidjeti koliko ZET ima bespotrebnih i praznih kilometara. Koliko je to bespotrebno potrošene struje, raznoraznih maziva, vremena provedenog bespotrebno u praznom tramvaju. Da ne pišem koliko je to potrošenog vremena građana i njihovog novca. A za koga? Za natjeravače svinjske kože koji svake godine uredno prime najmanje 40.000.000 kuna, a da ništa ne moraju raditi. I onda ZET laže da nemaju novaca i da moraju povećati cijenu prijevoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije