Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od ponedjeljka

Zbog radova se zatvaraju Obreška, dio Selske...

Radovi na cesti
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.07.2020.
u 15:14

U Obreškoj ulici radi se na izgradnji oborinske odvodnje, pa će ta ulica na dijelu od Prigradske do Ulice Sv. Ane biti će zatvorena od ponedjeljka do 13. kolovoza.

Ljetni su radovi u punom jeku, što znači da se Zagrebom ovih dana vozi "okolo-naokolo". Popisu ulica i trgova na kojima se trenutno radi može se nadodati i Trg žrtava fašizma, kod raskrižja sa Zvonimirovom ulicom.  Od ponedjeljka do 30. srpnja bit će onemogućeno kretanje vozila iz pravca Trga žrtava fašizma prema Ulici kralja Zvonimira, a obilazak će biti: Trg žrtava fašizma - Ulica kneza Višeslava - A. Bauera - Ulica kralja Zvonimira. 

A zbog radova izmještanja magistralnog cjevovoda Selska cesta (u smjeru sjevera) na dijelu od Ozaljske do Baštijanove ulice, od srijede do 31. srpnja bit će zatvorena za promet. Promet u smjeru juga na navedenoj dionici odvijati će se jednim prometnim trakom, a u zoni raskrižja Selska cesta/Ozaljska ulica bit će onemogućeno kretanje vozila iz pravca sjevera prema istoku. Obilazni pravac za smjer jug - sjever bit će: Selska cesta - Zagrebačka avenija - D. Golika - Baštijanova - Selska cesta, zatim Selska cesta - Ozaljska - Nova cesta - Magazinska - Zagorska - Selska cesta te ruta Selska cesta - Zagrebačka avenija - Savska cesta - Ulica grada Vukovara - Krapinska - Selska cesta.

 U Obreškoj ulici radi se na izgradnji oborinske odvodnje, pa će ta ulica na dijelu od Prigradske do Ulice Sv. Ane biti će zatvorena od ponedjeljka do 13. kolovoza.  Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će Obreška ulica – Češka ulica – Čorova ul.- ul. Remetinečkih žrtava – Sisačka cesta odv. IV. - Sisačka cesta – Ul. Dr. Luje Naletelića i obratno.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar fredi
fredi
10:54 15.07.2020.

"biti će"??? - molim ponoviti pravopis tj. futur I. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije