Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Zbog radova na križanju Gračanske i Ksaverske, autobusi prometuju izmijenjeno

Linije102, 140 i 233 imaju novi red vožnje, javljaju iz ZET-a.
24. kolovoza 2020. u 18:55 2 komentara 389 prikaza
Autobus ZET-a
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Zbog radova na raskrižju Gračanske i Ksaverske, došlo je do izmjena na autobusnim linijama 102, 140 i 233, javljaju iz Zagrebačkog električnog tramvaja. 

Autobusne linije 102 (Britanski trg - Mihaljevac), 140 (Mihaljevac - Sljeme) i 233 (Mihaljevac - Markuševec) od srijede, 26. kolovoza od 10 sati, do ranih jutarnjih sati subote, 29.kolovoza, autobusna linija 140 (Mihaljevac - Sljeme) neće prometovati, linija 102 (Britanski trg - Mihaljevac) prometovat će izmijenjenom trasom, a linija 233 (Mihaljevac - Markuševec) skraćeno na relaciji Markuševec - Bliznec.

Zagreb: Dezinfekcija ZET-ovih autobusa prije početka puštanja u promet obilazak Još radova na cesti: Mijenja se pravac autobusne linije 205

Linija 102 (Britanski trg - Mihaljevac) prometovat će na relaciji terminal Britanski trg - uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Mlinovi i Ulice Matije Jandrića - (desno) Ulica Matije Jandrića do Ksaverske ceste te u povratku istom izmijenjenom trasom. Na trasi linije 102, privremeno se uspostavlja obostrano autobusno stajalište u Ulici Matije Jandrića, kod k.br. 23B., (kod stuba za Dom umirovljenika) koje će ujedno služiti i kao početno stajalište u smjeru Britanskog trga, a autobus linije 102 zaustavljat će se u oba smjera i na početno krajnjem stajalištu Jandrićeva, koje koristi autobusna linija 104 (Jandrićeva - Dom umirovljenika).

vraćamo sat
Noćas počinje zimsko računanje vremena: Evo što se još mijenja
RIT Croatia
PROMO
Svakodnevno mjerimo razinu sigurnosti na našim kampusima
  • MKGRA:

    Pa vi i dalje glasajte za BM i njegove gradske službe, gdje je gradski ured za prostrano uređenje i izgradnju grada i promet gdje su novci I’d građevinskih dozvola

  • vlastamartinko:

    već 2 mjeseca se ne može u Gračane normalno. kad mislite završiti cestu? trebala je biti gotova prije tjedan dana. u Gračanima, Bliznecu i Markuševcu žive tisuće ljudi kojima je jedini normalan smjer da dođu kući sa posla iz centra ... prikaži još! Gračanska cesta. da, tu žive tisuće, to nije neko selo u Bosni.. tjednima se vozimo okolnim uličicama koje nisu dovoljno široke ni sigurne za vožnju u jednom smjeru a kamoli u oba smjera. tko će nam nadoknaditi izgubljeno vrijeme i novac a pogotovo živce. provezite se malo alternativnim pravcem preko mirogojske, remetskog kamenjaka, kvintičke i svibanjčice. ili mlinovi, graščica, isce, grabeščak. moraš imati terenac 4x4 ako staneš sa strane na zemlju pored ceste a ako ne, netko mora u rikverc 300 metara do prvog dvorišta. još ako dođe 5-6 auta, kolaps. IDIOTI!