Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smetnja na kolniku

Zbog radova moraju voziti Lastovskom, a tamo ih do danas čekala neoznačena rupa

Rupa na Lastovskoj
Foto: Josip Bohutinski
1/2
20.08.2019.
u 13:34

U zagrebačkim cestama su nam kazali da se u Lastovskoj ulici kod križanja s Ulicom Zinke Kunc izvodila hitna intervencija sanacije komunalnih instalacija.i da je taj prijekop je prema Podružnici Zagrebačke ceste odjavljen danas, 20. kolovoza 2019. godine

Na jednoj od najprometnijih zagrebačkih prometnica, Aveniji Marina Držića od ponedjeljak su krenuli radovi na obnovi istočnog kolnika od Folnegovićevog naselja do križanja s Ulicom grada Vukovara.

Zbog toga su nastale ogromne prometne gužve u tom dijelu grada, a kao alternativni pravac za dolazak do Vukovarske koristi se Lastovska ulica na Savici. A ondje pak vozače do danas dočekivala zamka - ogromna rupa na kolniku koja nije označena nikakvom prometnom signalizacijom.

Foto: Josip Bohutinski

Ta rupa je već danima na kolniku Lastovske i svakim danom je bila sve dublja kako preko nje prolaze vozila koja pri tome moraju jako usporiti. Mogućeju je bilo i zaobići rupu, ako nema vozila u suprotnom traku..A rupa u Lastovskoj je ekspresno sanirana danas.

U zagrebačkim cestama su nam kazali da se u Lastovskoj ulici kod križanja s Ulicom Zinke Kunc izvodila hitna intervencija sanacije komunalnih instalacija.i da je taj prijekop je prema Podružnici Zagrebačke ceste odjavljen danas, 20. kolovoza 2019. godine. U Cestama kažu da sukladno tomu prije današnjeg dana nisu imali ovlasti sanirati isti. Kazali su nam i da je danas izvedena sanacije prometnice.Dakle, tek nakon što smo im mi poslali upit u vezi rupe u Lastovskoj, Još jutros ondje nisu bili nikakvi radovi ni na vidiku.

Ključne riječi

Komentara 4

RP
rpzagreb
14:45 20.08.2019.

Tko vodi grad nije nikakvo čudo..... zagreb je postao obična seoska palanka polupismenih urbanih primitivaca.

DU
Deleted user
06:44 23.08.2019.

ovi banditicevi majstori kada se vrate s mora kao da im je vrana iskopala ono malo pameti sto su imali.

Avatar Niškorist
Niškorist
15:11 20.08.2019.

Gdje je taj išao na Prometni fax ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije