Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguć pad tlaka i drugdje

Zbog radova danas bez vode ostaje dio ulica na istoku Zagreba, stižu cisterne

Zagreb: Nakon puknuća cijevi  na Savicu je stigla cisterna s vodom
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/2
23.11.2023.
u 08:57

Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternama s oznakom "VODA ZA PIĆE".

Zbog ranije planiranih radova na sustavu vodoopskrbe potrošači u zagrebačkom kvartu Dubrava bit će bez vode od 9 sati do podneva prema planu radova, izvijestili su iz gradskog poduzeća Vodoopskrba i odvodnja.

Riječ je o dijelu Dubrave, odnosno ulicama Medvedski breg, Šuškovići, Trstenik te ulici Baboščica. Također, zbog navedenih radova postoji mogućnost smanjenog tlaka za naselja:

  • Medvedski breg
  • Čučerje
  • Slanovec
  • Dankovec
  • Vidovec
  • Gornja i Donja Trnava        

– Radovi će se odvijati od 09:00 do 12:00 sati. Za vrijeme trajanja radova opskrba vodom osigurana je autocisternama s oznakom "VODA ZA PIĆE". Molimo građane navedenog područja za razumijevanje i strpljenje – navode u obavijesti na stranicama Zagrebačkog holdinga.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije