Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijeme u metropoli

Zbog obilne kiše Sava se jutros izlila iz korita: A kakva će biti prognoza ovaj tjedan?

Zagreb: Zbog obilnih kiša rijeka Sava  izlila se iz korita
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
12.10.2020.
u 16:11

Pogledajte vremensku prognozu za ovaj tjedan prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda

Zbog obilne se je kiše jutros Sava izlila iz korita, no, kako najavljuju iz Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ), nakon kiše uistinu dolazi sunce jer će već sutra stići poboljšanje. Očekuje se stabilnije vrijeme, kiše će biti možda u prvom dijelu dana, a ostatak će utorka biti i sunčanih razdoblja.

"Promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja, a mala je mogućnost za povremenu slabu kišu u prvom dijelu dana. Vjetar većinom slab. Jutarnja temperatura od 5 do 7, a dnevna između 13 i 15 stupnjeva Celzijusa", navode iz DHMZ-a.

Sredina tjedna, pak, mogla bi proći bez padalina, no, već se u noći s četvrtka na petak ponovno očekuje pravo jesensko vrijeme s kišom. Temperatura zraka u srijedu će ujutro biti oko 6 stupnjeva, a poslijepodne oko 17 stupnjeva. Dan nakon, naime, jutarnja će se, također, biti oko 6, dok će u drugoj polovici dana biti nešto niža nego li u srijedu, odnosno oko 10 stupnjeva. Nadolazeći vikend bi trebao proći bez padalina, s temperaturama zraka od 6 do 12 stupnjeva Celzijusa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije