Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zet:

Zbog kvara tramvaja linije 6 i 7 prometovale preusmjereno

ilica, tramvaj (1)
Dalibor Urukalovic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
06.08.2013.
u 16:47

ZET je također izvijestio o prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju Savske i Vukovarske.

Tramvaji linija 6 i 7 koje su zbog kvara 'sedmice' kod Folnegovićevog naselja u smjeru Autobusnog kolodvora prometovale preusmjereno, prometuju redovito u oba smjera Avenijom Marina Držića od 16.32 sati, izvijestio je ZET.

Podsjetimo, tramvaji linije 7 od Savskog mosta prema Dubravi nakratko su prometovale Savskom cestom i Ulicom grada Vukovara preko Autobsnog kolodvora dok su tramvaji linije 6 od Sopota nastavljale vožnju Avenijom Dubrovnik i Savskom cestom te Jukićevom ulicom do Črnomerca.

ZET je također izvijestio o prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju Savske i Vukovarske.

- Nakon kraćeg stajanja u Savskoj cesti, zbog prometne nesreće drugih sudionika u prometu na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara, tramvaji linija 5, 14 i 17 prometuju redovito u oba smjera-  priopćio je ZET.

>> U Beču nabavljaju nova vozila, a ZET svoja prodaje da pokrije kredit

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije