Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNITE GUŽVE

Zbog IAAF-a ograničenje prometa u Zagrebu: privremeno zatvaranje cesta 5. i 6. rujna

25.08.2016., Zagreb - Radovi na asfaltiranju juznog kolnika Avenije Dubrovnik izazvali su prometne guzve.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
04.09.2016.
u 17:40

Stanje gradskih prometnica

Zbog održavanja IAAF World Challenge mitinga, Zagreb 2016.-66. Hanžekovićevog memorijala privremeno će se zatvoriti promet na sljedećim gradskim prometnicama:

1. U ponedjeljak, 5. rujna  od 17:00 do 22:30 -  zapadni kolnik ulice Hrvatske bratske zajednice od ulice grada Vukovara do Slavonske avenije te parkiralište između ulice Hrvatske bratske zajednice i Nacionalne i sveučilišne knjižnice;

2. U utorak, 6. rujna od 8:00 do 20:15 Jarunska cesta od ulice Marijana Haberlea do Horvaćanskog zavoja - ulaza u studentski dom i Horvaćanski zavoj od Jarunske ceste do ulaza na parking Kineziološkog fakulteta.

Kako bi se izbjegle gužve, građane se savjetuje na vožnju alternativnim pravcima.

>> Predsjednica i njeni susjedi obnavljaju fasadu svoje zgrade

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damirtankovic
21:11 05.09.2016.

Pa to više nije normalno sa tim zatvaranjima prometnica!!! Za svakakve gluposti se bespotrebno zatvaraju prometnice, ,kaj im nije dosta policijska pratnja! FUJ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije