Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regulacija prometa

Zbog 'Hoda za život' u subotu se zatvara promet užim središtem grada

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
18.05.2017.
u 15:17

Povorka pješaka u 11 sati kreće s Trga dr. Franje Tuđmana prema Trgu bana Josipa Jelačića i u periodu od 10.45 do 12 sati tramvajski promet će biti zaustavljen na tom i još nekim dijelovima

Tijekom održavanja manifestacije „Hod za život“ i kretanja povorke od Trga dr. Franje Tuđmana do  Trga bana Josipa Jelačića, u subotu će tim dijelom grada u potpunosti biti zatvoren promet, a na prilaznim pravcima promet će biti otežan, izvijestila je policija na svojim internetskim stranicama.

Povorka pješaka krenut će u 11 sati s Trga dr. Franje Tuđmana, kretat će se Ilicom, te bi na središnji zagrebački trg trebala doći oko podneva, gdje se program nastavlja do 16 sati, kažu u policiji.

Građanima, putnicima i vozačima policija savjetuje da tijekom manifestacije izbjegavaju odlazak prema centru grada kao i prometnice kojima će se kretati velika kolona pješaka.

Prije i za vrijeme prolaska kolone pješaka, promet će tim ulicama biti u potpunosti zatvoren, dok će na prilaznim pravcima otežan.

Tramvajski promet će od 10,45 sati do 12 sati biti obustavljen Ilicom preko Trga bana Jelačića do Draškovićeve te Frankopanskom i Savskom ulicom do Vodnikove i odvijat će se obilazno.

Zagrebačka policija je na svojim stranicama objavila obilazne pravce za vrijeme zabrane prometa.

Komentara 1

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
18:02 18.05.2017.

Pa kaj nije izborna šutnja u subotu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije