Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jarun

Zbog Escherichie coli zabranjeno kupanje na Malom jezeru i Otoku Univerzijade

19.07.2014., Zagreb - Gradjani se za ljetne vruce dane kupaju na gradskim kupalistima. Jezero Jarun  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
21.05.2015.
u 10:11

Kupanje na Malom jezeru te Otoku Univerzijade na Jarunu ove kupališne sezone, sudeći prema godišnjoj ocjeni kakvoće voda Zavoda za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, neće biti moguće.

O tome će još odlučiti gradski zastupnici na Skupštini 2. lipnja, ali krajem prošle kupališne sezone na te dvije lokacije pronađena je povišena koncentracija Escherichie coli pa će Zagrepčani osvježenje vjerojatno potražiti na drugim plažama jezera. 

Komentara 6

TH
thebureque
12:56 21.05.2015.

Ko još ide na Jadran na more,puno je fekalija iz kanalizacije i osiromašenog uranijuma,pogledaj samo one slike male dece sa rakom kože,da se naježiš.

AN
Anamarija10
10:28 21.05.2015.

Ajmo svi na more!

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:42 21.05.2015.

Hvala na fekalijama! Jarun se i službeno pretvorio u septičku jamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije