Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIROTEHNIČARI IZVADILI PREDMET IZ ŠAHTA

Nije bomba: Zbog dojave o sumnjivom predmetu policija zatvorila Aleju Bologne

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/7
30.09.2015.
u 09:50

Aleja je bila zatvorena na dijelu kod željezničke postaje Podsused

Policija je oko 9 sati zatvorila zagrebačku Aleju Bologne zbog, kako doznajemo, dojave o sumnjivom predmetu. Pretpostavljalo se kako je riječ o eksplozivnoj napravi u šahtu, no sumnjivi predmet je ubrzo izuzet, a policija je potvrdila kako nije riječ o eksplozivnoj napravi.

Aleja je bila zatvorena na dijelu kod željezničke postaje Podsused, a na terenu su bili službenici u odijelima za protueksplozivnu zaštitu.  Nešto iza 10 sati na većem dijelu Aleje Bolonje promet je normaliziran. 

>> Suđenje Blaževiću: Tjerao nas je i govorio da će eksplodirati bomba

>> Nazvao i kazao: Na sudu vam je bomba!

Komentara 20

AD
Aderton
10:29 30.09.2015.

hm...zanimljivo...nije li nedavno vojo izašao van iz zatvora...??

BU
Bulaba
10:21 30.09.2015.

Aleja Bologne ili Aleja Bolonje? Zabranjuju komentiranje na ćirilici, matičnom pismu kukuriku koalicije, ali su im naslovi "po Vuku". Dajte se saberite, ili dopustite ćirilicu koja je matično pismo većine vaših čitatelja, ili prestanite pisati na ovom srpskohrvatskom hibridu od jezika.

DE
dejo60
10:33 30.09.2015.

Dosadni ste s tim pravopisom. Svi su razumjeli šta piše, bezveze se pravite pametni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije