Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiziramo

Zbog čega zapinju Tomaševićevi projekti? Ovo su svi planovi Možemo! za koje se ispostavilo da se ipak ne može

Možemo
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
23.06.2022.
u 18:18

Gradonačelnik na stolu u svom uredu ima višemetarske hrpe papira koje mjesecima čekaju potpis. To je kao da šef nekog lokala svaki put kada treba izdati račun zove direktora poduzeća. Tomašević bi trebao imati više povjerenja u svoje ljude i pustiti stručne službe i pročelnike da rade svoj posao te shvatiti da je gradonačelnik svih Zagrepčana, a ne samo simpatizera platforme Možemo! – poručuje HDZ-ov Mario Župan.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar RuAF
RuAF
18:30 23.06.2022.

Kako to da zapinju projekti? Pa jel se klupica sama pofarbala?

Avatar Hrvatski_Dragovoljac
Hrvatski_Dragovoljac
18:45 23.06.2022.

Dovoljno je pogledati ovu sliku i sve ti je jasno. To nisu ljudi sposobni za išta.

ST
stefj
18:42 23.06.2022.

Jedno je paliti krijesove i vikati smrt fašizmu, a nešto raditi i to korisno je potpuno drugo. Kako će netko tko nikada u životu nije nešto radio napraviti bilo što?... Da, pofarbali su klupicu, i to dva puta, no za račun postotka, inače matematika iz osnovne škole, moraju sazvati konzultacije vrha stranke s vanjskim savjetnicima... Osim toga, za radna mjesta gdje postavljaju svoje ljude, ne mogu naći kadar među 500.000 Zagrepčana, već dovode ljude iz Osijeka, Zagorja i Rijeke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?